thai massage anmeldelser jylland thai massage brønshøj

De endeløse spørgsmål og små tal med kunderne om, hvor længe de bliver og hvor de er fra, var en anden forstyrrelse, som ingen er interesseret i at følge under en massage. Marts, sød pige, meget imødekommende. Poul, anmeldelser Kontaktform. Se hvad andre folk har skrevet om os, og skriv din egen anmeldelse af dit besøg. Lyse neonlys overhead gjorde os et godt lys objekt i butiksvinduet, men tilføjede heller ikke den afslappende faktor. Kærlig hilsen, Britt - Britt Anmeldelser Kontaktform. Kan ikke huske, da jeg oplevede det i Thailand i den størrelsesorden i 15 år, der bor her. thai massage anmeldelser jylland thai massage brønshøj Fuld mangel på professionel adfærd af hele holdet. September til fiske spa og massage. November Var forbi til en times Thai Olie massage. Under massagen behandles kroppen med tryk og gnidninger i forskellige former for at stimulere blodgennemstrømningen i muskler og væv. Kvaliteten er i top.

Videos

Banloom, thai Massage in, brønshøj, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about whats great and not so great in, brønshøj and beyond. See more of Gamrai. Thai Massage on, facebook.

Banloom Thai: Thai massage anmeldelser jylland thai massage brønshøj

Anbefaling: Søg efter et andet sted, hvis du sætter pris på thai lanna hellerup modne liderlige damer en afslappende massage i et roligt miljø. Massage parret kiggede nye og rene så vi besluttede at få en fodmassage på en regnvejrsdag, men i stedet for en afslappende tid forlod vi irriteret af den kontinuerlige chit chat på thailandske d eller andre emner, der blev drøftet af massage terapeuter blandt hinanden. Juni, kan varmt anbefales! Bo - Bo Anmeldelser Kontaktform. Ole Anmeldelser Kontaktform. Hun gik virkelig i dybden med stor erfaring. (-: thaimassage NÅR DEN ER bedst :-) - den skønneste genvej til velvære! Oktober, har været inde og få en olie massage. Massøren der behandlede mig var rigtig god og kunne virkelig hjælpe mig af med mine smerter. Jeg kan kun give dem min allerbedste anbefaling. Fik en virkelig god massage, og dejligt med en massør der spørger og lytter. Januar 2019, vi gik til den nye stikkontakt tæt på uretårnet på hovedvejen. Hvis ejerne ønsker at udarbejde kundedata, udarbejder et spørgeskema ikke et offentligt interview. Prissaetningen er generelt ok, foruden at 60 minutter fodmassage koster 250 THB og 90 minutter koster 400 THB, s? ikke THB 375 som en simpel beregning ville fortaelle dig, men 25 THB mere uden grund, men det ville. Tak fordi min hjælper fik fiske spa, jeg skal hilse. September Kære Aarhus Thai Wellness, Tak for en udsøgt behandling den.

på Thai massage anmeldelser jylland thai massage brønshøj

Hvad synes du?

Bemærk: Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort